Temeljenje montažne hiše
Temeljenje montažne hiše
21/07/2020
DOM24H
FIBRAN sodeluje pri projektu Dom24h
26/09/2020

Podjetju Fibran d.o.o. podeljen certifikat Platinaste bonitetne odličnosti

V čast nam je, da podjetje Fibran d.o.o. po mednarodno priznanih kriterijih poslovno analitične hiše Bisnode dosega Platinasto bonitetno odličnost! S tem se uvrščamo med 1,5 % najbolj uspešnih, zanesljivih in poštenih podjetij v Sloveniji.

Platinasta bonitetna odličnost je ocena, s katero bonitetne hiše na osnovi različnih kriterijev ocenjujejo boniteto podjetja skozi daljše obdobje. Med drugim so sestavni del ocene tudi ocena plačilne sposobnosti, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in drugi kriteriji tveganosti poslovanja s podjetjem. Podjetje, ki izkazuje Platinasto bonitetno odličnost, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven, podeljuje se v kar 19 evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. Najvišji razred bonitete dosegajo tista podjetja, ki svojo bonitetno odličnost Zlati AAA izkazujejo že tri leta zapored.

Platinasta bonitetna odličnost temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja ter napovedujejo nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih. Uvrstitev na seznam najzanesljivejših podjetij predstavlja za nas veliko priznanje in hkrati potrjuje, da v podjetju delamo dobro in pravilno. Hvala vsem zaposlenim in poslovnim partnerjem, da ste del FIBRAN zgodbe.